Fõoldal  
BEMUTATKOZÁS ÓRA TÍPUSOK EDZŐK ÓRAREND ÁRAK GALÉRIA KAPCSOLAT
 

>

  B40 FITNESS CLUB
 
> BEJELENTKEZÉS
 
E-mail cím:
Jelszó:
 
Jegyezz meg! Belépés
 

>

  Jelszó emlékeztető
Létszám edzőteremben
22 fő






HÁZIREND


Adél

Tábit Adél vagyok, Gyógy- és sportmasszőr.

+36303884346

"A masszázs nem luxus, hanem egy út az egészségesebb és boldogabb élethez."

Folyamatosan bővülő masszázs szolgáltatásokkal, nyugtató zenével, minőségi olajokkal, masszázskrémekkel, igényes környezetben várom kedves Vendégeimet.
A masszázson kívül Kinesio Tape ragasztással is rendelkezésedre állok, amely segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. Erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatás érhető el.
 
 
Anett

Medveczki Anett
+36703679895

Tudásom egy részét az IWI Nemzetközi Fitnesziskola által szereztem, ahol a Fitness Instruktori alapképzés után az erre épülő Személyi edzői szaktudást sajátítottam el. Későbbiekben Funkcionális edző képesítéssel gazdagodtam.
Amellett, hogy igazán sok tudást adtak eme képzések, úgy gondolom, hogy az általam tanítottak legjavát saját életmódomnak és hozzáállásomnak köszönhetem.

Ha pàr jellemzővel meg kellene határozni magam, elsők között biztos, hogy a következőket említeném:
lendület, őszinteség, tudásvágy, humor.
Viszont egy edző által alkotott önkép alapján eldönteni, hogy mellette teszed-e le a voksod vagy sem, az igen nehéz. Ahogy az iskolákat figyelembe véve sem lesz könnyebb dolgod, hisz ezek alapján mindenki ugyan olyan remeknek bizonyulhat számodra.

Ezért a tanács, amit nulladikként adhatok: kérdezz másokat, gyűjts rólam véleményeket, informálódj a vendégeimtől avagy a terem vendégeitől. Biztos vagyok benne, hogy tisztább képet kapsz arról, hogy közös-e a célunk.
Büszkén vállalom a Rólam mondottakat és látottakat.

A jobb életmódhoz való tudást még akkor is megkapod, ha ellenállsz.

Elérhetőség:
+36 70 367 9895
A teremben is nyugodtan kereshettek! 😘

(Ha telefonon nem érsz el, visszahívlak 🙂
Messenger üzenetekre is válaszolok, de általában picit megkésve.)


Személyi edzés
 
 


Személyi edzés
Bence

Skáfár Bence
+36306430931

Lassan 9 éve foglalkozom küzdősporttal, ezen belül a földharc művészetével. Kezdetben versenyzőként, ma pedig már a helyi csapat edzőjeként folytatom munkásságom. Ez idő alatt elvégeztem egy sportedzői képzést.

Az elmúlt években sportágunk specifikus mozgásának néhány mozdulatát beépítettem a saját, majd a tanítványaim erőnléti edzésébe, így fejlesztve az agy-izom kapcsolatot és a mozgáskoordinációt. Ezen felül nagy hangsúlyt fektetek az aktív nyújtásokra, hogy a megszerzett erőt teljes mozgástartományban, megfelelően tudjuk használni, hisz az erő és hajlékonyság együtt adják mobilitásunk.

Időközben elkezdett érdekelni a sportolók rehabilitációja és egészségük megőrzése, emiatt kezdtem el foglalkozni a manuálterápiás kezelésekkel, így végeztem el az akupresszúrás masszázs és lágycsontkovácsolás képzéseket.

Gépészmérnökként végeztem, viszont ma már az emberi test biomechanikája sokkal jobban érdekel és a megszerzett tudásommal segíteni szeretném azokat, akik változtatni kívánnak.

Hosszútávú célom, hogy a meglévő és jövőbeni vendégeim problémáit megoldjuk a kezelések során, majd egy olyan edzés módszerrel dolgozzunk közösen tovább, amely segítségével egy fenntartható, egészséges és erős állapotot tudunk elérni.
 
 
Benji

Tóth Benjámin
+36705022574

A sport már 10 éve része az életemnek. Az Eszterházy Károly Egyetem testnevelő-edző szakán szereztem diplomámat 2019-ben. Kezdetben a Calisthenics/ Street Workout edzés módszerei tették ki a mindennapjaim, ami mára egy extrém sportágnak számit.
Edzői pályafutásom első időszaka a funkcionális edzésekkel kezdődött. Ez az edzésmódszer nagyon komplexen fejleszti testünk képességeit és megőrzi annak egészségét.
Emellett már a konditermi súlyzós edzésre vágyó vendégekkel is dolgoztam, és dolgozok is együtt a mindennapokban. Főként az erősportok iránt érdeklődöm. Két éve versenyzési szándékkal választottam az erőemelést, ahol alap gyakorlatban (guggolás, fekvenyomás, felhúzás) kell a lehető legnagyobb súlyt megmozgatni. Ezek a mozgások hasonlóan a súlyemeléshez, a teljes testet egységes egészként kezelik, komoly technikai kivitelezés mellett. Nem elég csak az edzéseken jó döntéseket hozni és jól programozni a terhelést. Az edzéseken kívül is jól kell dönteni a megfelelő regeneráció érdekében. Célnak megfelelően kell táplálkozni, figyelni kell az alvás mennyiségére és minőségére, kellő sűrűségben kell mobilizálni és nyújtani testünket. A napjaim nagy részét azzal töltöm, hogy ebben a témakörben fejlesztem magam. Így ez nem csak a saját edzéseimre, hanem az edzetteim edzés tevékenységére is nagyon jó hatással van. A vendégeim edzésein e tényezők figyelemmel kísérése, és fejlesztése mellett az egészség megőrzése a fő célom.
Telefon: 06 70 502 2574


Személyi edzés
 
 


Személyi edzés
Bogi

Kassai Boglárka
+36300104384

A sport mindig is az életem része volt. Kiskoromban lovagolni tanultam, majd különböző műfajokban táncolni jártam. Komolyabb szinten 14 évesen kezdtem el edzeni, ezzel egy időben versenyszerűen atletizálni. Először a BEAC, később az FTC és az MTK Atlétika Szakosztály sprintere voltam. Ez a sport vezetett be végül engem az erőnléti edzéseimen keresztül az edzőterem világába és vált ezáltal az életem részévé. Mivel több edzővel is dolgoztam életem során sportolóként, így nem is volt kérdés, hogy én is emberekkel szeretnék foglalkozni, akikkel megszerettethetem a mindennapi testmozgást. Éppen ezért a Fitness Akadémián elvégeztem először egy Fitness Instruktor, majd egy Személyi edző képzést. Szeretném folyamatosan bővíteni a tudásomat, hogy minél szélesebb skálán tudjak segíteni a vendégeimnek, ezért idén elvégeztem az Almásy Mozgás Akadémia Fitmummy prenatális tréner képzését, melynek köszönhetően már magabiztosan tudok várandós kismamákkal is foglalkozni.
Számomra a Te célod az én célom is, és bár izzasztó edzéseken keresztül jutunk el a megvalósításáig, mégis igyekszem minél élvezhetőbbé varázsolni a velem töltött időt. A személyre szabott edzések során az egészség megőrzését és -fejlesztését tartom előtérben, így a tartásod javításában is a segítségedre tudok lenni. Várlak szeretettel a közös edzéseinkre!
Elérhetőségek:
Telefon: 06300104384
E-mail: kassaibogi7@gmail.com
Facebook: Kassai Boglárka
Instagram: the_bogyi
 
 
Bálint

Házi Bálint
+36706361779

Több mint 10 évvel ezelőtt találkoztam először a küzdősportok világával és 8 éve foglalkozom versenyszerűen ezzel. Kipróbáltam a karatét, brazilian jiu jitsut, de amiben igazán megtaláltam magamat az a Thai-box illetve a K-1, ezekben pedig számos országos és nemzetközi arany érmet tudhatok a magaménak, de amire a legbüszkébb vagyok, az a kétszeres Európa bajnoki dobogós helyezésem!
Életem másik nagy szerelme a testépítés, de gondolom ezt a bevezető monológból már biztosan leszűrted. Több, mint öt éve foglalkozom aktívan testépítéssel, jelenleg pedig a felkészülésemet végzem az első verseny szezonomra! Emlékszem, régen, kezdő koromban a lehető összes hibát elkövettem, amit lehetett, ennek pedig őszintén ma már nagyon örülök, ugyanis minden hibából rengeteget sikerült tanulnom és pontosan tudom, hogy már a kezdetektől, hogyan kell alakítani a tényezőket a maximális eredményt elérése érdekében! Többek között, ezért is tartom nagyon fontosnak azt, hogy mindenki menjen el szakemberhez: rengeteg időt, energiát spórolhat meg, ráadásul hosszú távon csak így előzhető meg a sérülés! Mivel ez nekem nem csak egy munka, hanem egy hivatás és egy szerelem, évek óta folyamatosan tanulok, kurzusokban veszek részt, könyveket olvasok, fejlesztem magamat és számtalan tanulmányt átolvastam már annak érdekében, hogy maximalizálni tudjam a saját, és a hozzám segítségért fordulók fejlődését. Ezek miatt döntöttem úgy, hogy edző leszek, és szereztem meg a képesítésemet.
Elérhetőségek:
Telefon: 06706361779
E-mail: businessbuilder835@gmail.com
Instagram: Balibuilder
Facebook: Házi Bálint


Személyi edzés
 
 


Személyi edzés
Dóri

Szalatnai Dóra
+36/70-521-1155

A testépítés már 7 éve az életem része, ezalatt az idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem, arról, hogy milyen módszerekkel lehet egészségesen, illetve optimálisan fejleszteni az emberi izomzatot. Eleinte én magam is bedőltem a médián keresztül ránk zúduló hamis információknak. Ezért szeretnék a folyamatosan bővülő tudásommal másoknak is segíteni, hogy ne kövessék el azokat a hibákat, amik akár hosszútávú következményekkel is járhatnak, pusztán azért, mert vékonyabbak, izmosabbak szeretnének lenni. Hiszen van egészséges út a céljaid felé!

Egerben végeztem egészségfejlesztő és rekreáció szervező szakemberként, valamint a szakdolgozatomat is a női-férfi testépítők felkészüléséről készítettem el. Továbbá részt vettem az IWI Nemzetközi Fitnesziskola Sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítő képzésén. Mindezek mellett pedig folyamatosan képzem magam, mert nálam a sport és a táplálkozás igazi szenvedély, nem csak egy munka.

Számomra egy pillanatig sem volt kérdés, hogy hogyan képzelem el a jövőmet, hiszen a megszerzett tudást minél előbb át szerettem volna adni a hozzám érkező embereknek. Személyi edzések mellett online mentorként, valamit táplálkozási tanácsadóként is tevékenykedek.

Egészség, erő, alakformálás? Megtanuljuk együtt okosan!

Elérhetőségek:
06/70-521-1155
szalidori41@gmail.com
Instagram: @szalidori
Facebook: Szalatnai Dóra
 
 
Fanni

Sóss Fanni Lash Designer
Gyantázás (női és férfi egyaránt), szempillafestés és szemöldök formázás.
Bejelentkezés: 06 20 281 1515


 
 


Személyi edzés
Feri

Takács Ferenc
+36204819115

- testépítő és erőemelő edző , sportszervező / Magyar Testnevelési Egyetem /
- személyi edző EREPS / IWI/
- gyógymasszőr / Pannon Kincstár /
Edzőként mindig az egészséget tartottam a legfontosabbnak .
Közel három évtized edzői tapasztalataival rendelkezem , azonban folyamatosan fejlesztem a tudásomat .
Masszőrként is igyekszem vendégeim figyelmét felhívni a rendszeres és tervezett mozgásra .
Vendégköröm jelentős részét teszik ki a speciális foglalkozást igénylő edzeni vágyók . Amennyiben a helyzet úgy kívánja , szakorvosok és gyógytornászok szakvéleményét kérem a közös edzésmunka megalapozásához .
Megfelelő kompetenciával rendelkezne szeretettel várom az alábbi kategóriába tartozó kedves leendő vendégeimet is :
- magas vérnyomás
- idősebbek
- cukorbetegség I és II.
- jelentős túlsúly
- pre- és posztnatál
- gerincsérv orvosi szakvéleménnyel
- gerincferdülés és testtartási problémák stb .
A személyi edzések dinamikája egyénre szabottan intenzív , rengeteg nyújtással és jóga gyakorlattal kiegészítve .

Vendégeim elmondása szerint csak a mozgás elhatározása volt nehéz, a közös edzésmunka segítségével mindenki jelentős egészségi állapot javulásról számol be .
Kezdj el edzeni Te is a B40 Fitnessben, segítek!
A mozgás gyógyít !

Takács Ferenc
06-20/4819115
takigo68@gmail.com

https://takacsfitness.hu/

 
 
L. Lilla

Leskó Lilla

edző

A mozgás és a sport iránti szeretetem az általános iskola utolsó éveiben kezdett kibontakozni, melyben nagy szerepe volt édesanyámnak.
Kislányként kezdtem el vele futni, ami eleinte meglehetősen nehezen ment, de nem adtam fel!
Végül a mozgás rabjává váltam.

Amikor eljött az érettségi ideje nem volt kérdés számomra, hogy a választott tantárgyam a testnevelés lesz.

Ezután az IWI Nemzetközi Fitnesz Iskolában folytattam a tanulmányaimat és végeztem, mint Csoportos Fitness Instruktor.
Később oktatóm, Csörgő Adrienn hatására a FitFight képesítést is megszereztem.



Cardio+
 
 


TRX muscle
Marcsi

Huczka Marcsi

Edző
+36203287665

A sport gyerekkorom óta az életem része. Kezdetben kézilabdázással foglalkoztam, majd elkezdtem teniszezni - ez utóbbit a mai napig is csinálom. Közel 10 éve elvégeztem a teniszedzőit, majd miután megismerkedtem a TRX-el és a Crossfit-tel, az ezzel kapcsolatos végzettséget is megszereztem. Hiszem, hogy a rendszeres sportolás kiegyensúlyozottabbá, energikusabbá, kitartóbbá és boldogabbá teszi az embert.
Ha szeretnél egy jó kedvű társasággal edzeni, szereted a kihívásokat, a határaidat feszegetni, látogass el az óráimra!
 
 
Miki

Müller Miklós
+36307051015

A sport már több, mint 10 éve az életem része. Kezdetben a saját testsúlyos edzéssel ismerkedtem meg. Évekkel ezelőtt, amikor először léptem be a B40 edzőterembe, a súlyzós edzés rögtön a szívemhez nőtt. Már a gimnáziumi éveim alatt is tudtam, hogy később edzőként szeretnék dolgozni, épp ezért diplomáztam le az Eötvös Loránd Tudományegyetem Sport- és rekreációszervezés szakán, ahol egészségfejlesztőként végeztem, fitness-wellness szakértői orientációval. Utolsó egyetemi évem alatt sportösztöndíjas hallgatóként tartottam súlyzós edzéseket, illetve a szakdolgozatomat is a súlyzós edzések és az egészségfejlesztés kapcsolatáról írtam. Emellett szereztem egy Személyi edzői, egy Testépítés-fitness sportoktatói, illetve egy Fitness életmód- és táplálkozási tanácsadói képesítést is a Fitness Akadémián. Ezen végzettségekkel az élet minden területén tudok segíteni neked, legyen az táplálkozás, edzés, életmód, vagy akár a testtartásod javítása. Célom, hogy a te álmaid megvalósítása jó hangulatban, az egészséged fejlesztésével egy időben történjen meg. Személy szerint a folyamatos szakmai fejlődés híve vagyok, így minden évben igyekszem újabb végzettséggel bővíteni tudásomat. Sportmúltamat tekintve legbüszkébb a gimnáziumi éveim alatt elért Diákolimpiai Országos 6. helyezésemre lehetek, amelyet Fekvenyomás kategóriájában értem el. Várlak szeretettel, hogy együtt érjük el a céljaidat!

Elérhetőségek:
Telefon: 06307051015
E-mail: miklosmuller2019@gmail.com
Facebook: Müller Miklós
Instagram: muller_trainer


Személyi edzés
 
 


Személyi edzés
Sz. Lilla

Szeifert Lilla
+36706065946

16 évesen 2017- ben ismerkedtem meg a súlyzós edzés világával, akkor még nem sejtettem, hogy a későbbiekben ennyire szerves része lesz az életemnek. A sport szeretete miatt és a fejlődés láttán, úgy döntöttem, hogy a már meglévő tudásomat szeretném elmélyíteni.

Elvégeztem a Fitness Akadémiát, ahol személyi edzői végzettséget szereztem. Mindeközben már folyt a verseny felkészülésem. A legjobb edzők, Kökény Béla illetve Váradi Judit kezei alatt fejlődhettem. Általuk remek tapasztalatokra, még több tudásra és tudatosságra tettem szert.

2022 szeptemberében vettem részt az első versenyemen Bikini Fitness kategóriában,ahol kategória és abszolút győztes lettem.
Majd ezt követően 2022 októberében a Fitparádén vettem részt. Itt pedig megnyertem az Ifbb Pro Qualifier kategóriámat.


Mivel a testem folyamatos változásokon ment keresztül, saját tapasztalataimat átadva tudom segíteni azokat, akik megkeresnek.
Fejlődésünk tudatos, eredményre törő és közös lesz. Bàrmeddig is tartson, hogy elérjük a kívánt eredményt az utadon, én végig kísérlek és segítelek amiben tudlak.

Elérhetőségeim:
Email: szeifertlilla09@gmail.com
Instagram: szeifertlilla
Tel: 06 70 606 5946
 
 
Szabolcs

Főállásban gépészmérnök vagyok, szabadidőmben webshop tulajdonos, családapa és hobbizenész. :) A rendszeres mozgás 14 évesen lett az életem része amikor is elkezdtem gyakorolni egy tradicionális indiai harcművészeti ágat, a Shirayan Vajramutthi-t. Ezt aktívan 8 évig gyakoroltam, az utolsó éveket már oktatóként, így fiatalon megismertem az oktatási módszertant. A biztos alapok birtokában a következő évek is aktívan teltek többek között klasszikus súlyzós, kettlebell, majd saját testsúlyos edzéssel. Ezután talált meg a jóga (szó szerint) egy céges óra alkalmával. Ettől kezdve nem volt "kiút", teljesen magába szippantott. A Hatha jóga átalakította a testem és a lelkem. A sors furcsa játéka, hogy 10 év után ismét egy tradicionális indiai rendszer oktatója lettem.

Óráim alatt fontosnak tartom a légzésgyakorlatok (pránajámák) tudatos alkalmazását amely után egy nyugodtabb, koncentráltabb gyakorló lép ki a terem ajtaján. Az is megtalálja számítását aki a fizikai erőnlétet tartja fontosnak, hiszen a komplex, teljes testet átmozgató jógapózok (ászanák) egész életminőségre kiható erőnlétet adnak a gyakorlójának. A jóga egy soha véget nem érő út. Ezért szeretettel várlak Téged a Dinamikus Hatha jóga órámon, ha úgy döntesz el akarsz indulni ezen az úton. Nem és kor többé nem kifogás :)

"Urald a légzésed és uralni fogod a tested."


Dinamikus Flow Jóga
 
 


Hatha Flow Jóga
Személyi edzés
Zita

dr. Demeter Zita, jógaoktató
+36209835668

A jógát napi rendszerességgel mintegy 10 éve gyakorlom, 2015-től tanítom. Sok tapasztalatot társítok hozzá terápiás szinten is. A jóga számomra őszinteség, kapcsolódás, forma, és tartalom. Szerintem a jógában jó lehet látni azt, hogy intelligens rendszerként működik, mert mentálisan és fizikailag egyaránt lazíthatja a feszes, kötött területeket és erősítheti ami gyenge, személyre szabottan. Fontos lehet tudni, hogy a jóga gyakorlása a matracon nem ér véget. Így, ebben a szemléletben, ha figyelmes vagy észreveheted, hogy a jóga bárhol, bármiben, hétköznapjaidban egyaránt felfedezhető, mikor jelen vagy. Például egyensúly formájában, magadban. Rohanó és zajos, egyszerre sok mindennel foglalkozó, figyelmünkben ugráló létezésünkben csodás és áldásos lehetőség a meditáció, a jelenLét gyakorlása. Éljünk vele, gyakoroljunk együtt, is. Namaste! ॐ

Jóga tanulmányaim:
2019-2020 Cser Zoltán kurzusok légzés, meditáció (szamatha, vipasszaná) A Tan Kapuja Buddhista Főiskola, Budapest
2014-2020 Hatha jóga és ájurvédikus tanulmányok, taoista jóga kurzus, Zen Shiatsu képzés Bhakti Kutir, Budapest
2013 - 2014 - Vinyasa flow oktató képzés - RYT 200 Yoga Alliance Asram Jógaközpont, Budapest

A pénteki csoportos Hatha Flow Jóga mellett szeretettel várlak magán jógaóráimra is!

dr. Demeter Zita, jógaoktató
+36209835668
dz.budapest@gmail.com
FB: https://www.facebook.com/demeteryoga
IG: https://www.instagram.com/zita_demeter/


B40 Fitness © 2013 Minden jog fenntartva. Adatvédelem